top of page


SPA-behandlingar


I samtliga SPA-behandlingar används exklusiva produkter från Kerstin Florian

Läs mer om produkterna och Kerstin Florians SPA koncept på deras webbsida: kerstinflorian.seKROPPSINPACKNINGAR

& BODY-SCRUB


Body scrub - kraftig

Kraftig helkropps saltpeeling

som är djuprengörande samt cirkulationshöjande. Tar bort

gammal hud och lämnar huden

mjuk och len. Body scrub

rekommenderas före SPA-massage.

ca 30 min - 450 krAromainpackning

En mjukgörande och avstressande helkroppsinpackning med aromaolja. Behandlingen inkluderar även en helkroppspeeling och ansiktsrengöring följt av ansiktsmask samt applicering av dagcreme.

ca 1 tim - 795 krSpirulina Alginpackning

En helkroppsinpackning med alger. Algerna verkar stärkande och rensar ut slaggprodukter och gifter som våra kroppar har en tendens att samla på sig. Till alginpackningen ingår helkroppspeeling, ansiktsrengöring och ansiktsmask samt applicering av dagcreme.

ca 1 tim - 850 krMoor Mud Lerinpackning

En välgörande helkroppsinpackning med mineralrik Moor Mud lera.

Leran har en peelande, mjukgörande, återfuktamde samt djuprengörande effekt och lindrar vid stela leder samt trötta muskler. Behandlingen är även detoxande/utrensande och inkluderar dessutom ansiktsrengöring och ansiktsmask samt applicering av dagcreme.

ca 1 tim - 795 krMoor mud Lerinpackning Lyx

Lerinpackning med helkroppsmassage

ca 2 tim - 1195 kr


Spirulina Alginpackning Lyx

Alginpackning med helkroppsmassage.

ca 2 tim - 1295 kr


Aromainpackning Lyx

Aromainpackning med helkroppsmassage.

ca 2 tim - 1195 krMASSAGE & SPA-KURER


SPA-massage

En mjuk, lugn och avstressande helkroppsmassage med aromaoljor. Massagen mjukar upp stelhet och spänningar i kroppen, påverkar blodcirkulationen, lymfsystemet, huden och nervsystemet samt höjer oxytocin halten (lugn och ro hormonet).

Aromaoljan förhöjer effekten av massagen. Önskas neutral/doftfri massageolja meddela då detta strax före behandlingstillfället. SPA-massage kan med fördel kombineras med SPA-behandlingar.

ca 60 min - 650 krLyxmassage

En mycket lyxig, förlängd helkroppsmassage med extra mycket fokus på din avkoppling. Passar utmärkt för dig med extra mycket stress och spänningar i kroppen. Välj mellan den mjuka SPA-massage varianten och den lite mer djupgående svensk klassiska versionen.

ca 90 min (spa) - 850 kr 

ca 90 min (klassisk) - 850 krMassage med Body-scrub

Cirkulationsfrämjande och avkopplande behandling som kombinerar SPA-massage och kroppspeeling. Behandlingen börjar med att du får hela kroppen peelad. Scruben är en saltscrub som innehåller mycket mineraler  och tar bort gammal hud samt lämnar huden mjuk och len. Efter scruben följer applikation av återfuktande samt vårdande creme. Behandlingen avslutas med avslappnande massage av rygg, nacke och axlar.

ca 60 min - 795 krEucalyptus kur

Underbar behandling som ger nya krafter! Kombinerar SPA-massage och kroppspeeling. Behandlingen påbörjas med en helkropps saltpeeling med eucalyptusolja och välgörande mineraler. För en renande, cirkulationshöjande samt uppiggande effekt. Scruben tar bort gammal hud samt lämnar huden mjuk, fräsch och len. Efter scruben följer applicering av mjukgörande, fuktgivande body-lotion och lugnande lavendelolja. Behandlingen avslutas med avstressande massage av rygg, nacke och axlar. ca 60 min - 895 krExklusiv SPA- & skalpmassage

För dig som verkligen behöver komma ner i varv och samla nya krafter! Denna exklusiva behandling inleds med en peelande helkropps body-scrub som följs av en avstressande helkropps SPA-massage med aromaoljor. Behandlingen fortsätter med en härlig ansiktskur med ansiktsrengöring, ansiktsmask samt ansiktsmassage och avslutas med en djupavkopplande dekolletagemassage, nackmassage och skalpmassage. Behandlingen passar för alla hudtyper och såväl för män som för kvinnor. Män bör dock komma nyrakade.

ca 120 min - 1295 kr


bottom of page