top of page

Massage


Massage är en utmärkt behandling för personer med exempelvis oro, ångest, stress, spänningar och värk i kroppen. I vår hektiska tillvaro är det mycket värdefullt att balansera nervsystemet för att undvika skador på kroppen. Genom att skapa en balans i vardagen och genom att ge oss själva tid för återhämtning kan vi bättre skydda oss mot var dags överansträngningar.SPA-Massage

En mjuk, lugn och mycket avstressande helkroppsmassage med aromaoljor. Massagen mjukar upp stelhet och spänningar i kroppen, påverkar bl.a blodcirkulationen, lymfsystemet, huden och nervsystemet samt höjer oxytocin halten: kroppens lugn och ro hormon som minskar smärta och stress, sänker blodtrycket samt ökar välbefinnandet. Aromaoljan förhöjer effekten av massagen. Önskas neutral/doftfri massageolja så meddela detta till din terapeut före behandling.

ca 60 min - 650 kr


Lyxmassage (Spa)

En mycket lyxig, förlängd helkropps SPA-massage med extra mycket fokus på din avkoppling. Passar utmärkt för dig med mycket stress och spänningar i kroppen.

ca 90 min - 850 kr


Svensk klassisk massage

Djupgående och traditionell svensk massage där musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormonet Oxytocin.

ca 60 min - 650 kr


Lyxmassage (Klassisk)

En mycket lyxig, förlängd helkropps Svensk Klassisk massage med extra mycket fokus på din avkoppling. Massagen är djupgående och är perfekt mot stela och ömma muskler . Passar utmärkt för dig med mycket stress och spänningar i kroppen.

ca 90 min - 850 kr


Exklusiv SPA-& skalpmassage

En behandling för dig som behöver komma ner i varv och samla nya krafter! Denna exklusiva behandling inleds med en peelande helkropps body-scrub som följs av en avstressande helkropps SPA-massage med aromaoljor. Behandlingen fortsätter med en härlig ansiktskur med ansiktsrengöring, ansiktsmask samt ansiktsmassage och avslutas med en djupavkopplande dekolletagemassage, nackmassage och skalpmassage.

Behandlingen passar för alla hudtyper och såväl för män som för kvinnor. Män bör dock komma nyrakade(ansiktsmask).

I behandlingen används Kerstin Florian produkter. Klicka här för att läsa mer om produkterna samt SPA-behandlingarna. 

ca 120 min - 1295 kr


Eucalyptus Dream kur

Underbar behandling som ger nya krafter! Kombinerar SPA-massage och kroppspeeling. Behandlingen påbörjas med en helkropps saltpeeling med eucalyptusolja och välgörande mineraler. För en renande, cirkulationshöjande samt uppiggande effekt. Scruben tar bort gammal hud samt lämnar huden mjuk, fräsch och len. Efter scruben följer applicering av mjukgörande, fuktgivande body-lotion och lugnande lavendelolja. Behandlingen avslutas med avstressande massage av rygg, nacke och axlar. 

ca 60 min - 745 kr


Massage med Body-scrub

Cirkulationsfrämjande och avkopplande behandling som kombinerar SPA-massage och kroppspeeling. Behandlingen börjar med att du får hela kroppen peelad med en saltscrub. Scruben innehåller eucalyptus för renande, cirkulationshöjande samt exfolierande effekt. Scruben tar bort gammal hud samt lämnar huden mjuk och len. Efter scruben följer applikation av återfuktande samt mjukgörande body creme. Behandlingen avslutas med avslappnande SPA-massage av rygg, nacke och axlar.

ca 60 min - 695 kr


Kombinationsmassage

Denna behandling förenar behandlingarna Bioenergiterapi, Taktil massage, Akupressur och Zonterapi. Behandlingen aktiverar kroppens eget utrensningssystem och sätter igång kroppens energiflöde. (läs mer under Bioenergiterapi,Zonterapi och Taktil massage) Obs! Rekommenderas att inte äta ca 2 tim före behandlingen.

ca 70 min - 695 kr


Taktil massage

Mjuk och avslappnande massage med aromaoljor som passar alla men lämpar sig speciellt för äldre personer samt personer med utbrändhet, stresssjukdomar, sömnsvårigheter, och spänningar i kroppen. Taktil massage är vetenskapligt belagt och forskningsresultat har visat att den sänker blodsockret och att stroke patienter fått ökad kroppsuppfattning och blodcirkulation.

Massagen påverkar kroppens eget lugngivande hormon som kallas Oxytocin, ger smärtlindring och aktiverar det parasympatiska nervsystemet som är motpolen till adrenalinpåslag och stress. Taktil massage är förordrad av socialstyrelsen och används inom hälso- och sjukvården.

ca 60 min - 650 krbottom of page