Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hälsa, harmoni, energi & skönhet

Massage

Massage är en utmärkt behandling för personer med exempelvis oro, ångest, stress, spänningar och värk i kroppen. I vår hektiska tillvaro är det mycket värdefullt att balansera nervsystemet för att undvika skador på kroppen. Genom att skapa en balans i vardagen och genom att ge oss själva tid för återhämtning kan vi bättre skydda oss mot var dags överansträngningar.

Det forskas mycket kring effekter av beröring och massage...

... dessa är bara några exempel på forskning som görs/gjorts:

 • bättre immunförsvar
 • lugnare humör
 • minskade sömnproblem
 • minskad oro/ångest
 • förbättrad ämnesomsättning
 • bättre blodcirkulation
 • minskad stress
 • balanserat nervsystem
 • minskad mensvärk
 • påverkan på lymfsystemet
 • minskad muskel- och ledvärk
 • dämpad aggressivitet
 • smidigare muskler/leder
 • snabbare viktökning hos för tidigt födda barn
 • ökad koncentration
 • större kreativitet
 • mjukare, slätare hud och fastare bindväv
 • stärkt kroppsuppfattning
 • ökad självkänsla
 • allmänt ökat välbefinnande
 • påverkar hormonsystemet ex. vid beröring utsöndras oxytocin ("lugn och ro hormonet")

Hela 60-70% av läkarbesöken idag avser stressrelaterade problem!

Vi utför flera olika typer massage för olika sorters behov.

För mer information om varje behandling,

läs igenom info nedan.

Svensk klassisk massage

Djupgående och traditionell svensk massage där musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormonet Oxytocin.

ca 30 min - 395 kr

ca 60 min - 595 kr

Lymfmassage

Lymfsystemet är livsviktigt för vårt immunförsvar samt vårt välbefinnande och det hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter och överskottsvätska. Lymfmassage är en mycket avkopplande massage där man med strykningar, djupandning och tryck i lymfsystemets riktning aktiverar lymfsystemet i kroppen. Ibland behövs djupare grepp, eller koppor för att lösa upp s.k. fibroser (slaggprodukter som vuxit ihop med bindväven) eller vätskesamlingar och ödem som stoppar upp flödet.


Efter massagen upplever många att de känner sig lättare och mer rörliga i kroppen och efter att ha gått regelbundet på massagen kan man även känna sig mer slimmad i kroppen och uppleva att kläderna sitter lite lösare. Det är viktigt att dricka mycket både före och efter massagen.

ca 60 min - 1095 kr

ca 90 min - 1295 kr

musklerna kan leda till smärta. Många upplever att de blir spända i ländryggen, axlarna åker ofta framåt då bysten blir tyngre och muskulaturen mellan skulderbladen blir spänd. Påfrestningar i musklerna kan leda till smärtor vilka en massage kan lösa upp. Gravidmassage förbättrar också immunförsvaret, vilket är extra viktigt under graviditeten.


Hos oss behandlas du på en massagebänk som är speciellt framtagen för den växande magen. Det gör att du kan njuta av behandlingen både på mage och på rygg. Du får också tips och hemråd för att underlätta i din vardag. Har du inga problem så är en avkopplande massage alltid välbehövligt. Att bara ta en paus och ladda inför vad som komma skall. Gravidmassage passar till alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.

ca 30 min - 395 kr

ca 60 min - 595 kr

ca 90 min - 795 kr

Taktil massage

Mjuk och avslappnande massage med aromaoljor som passar alla men lämpar sig speciellt för äldre personer samt personer med utbrändhet, stresssjukdomar, sömnsvårigheter, och spänningar i kroppen. Taktil massage är vetenskapligt belagt och forskningsresultat har visat att den sänker blodsockret och att stroke patienter fått ökad kroppsuppfattning och blodcirkulation.


Massagen påverkar kroppens eget lugngivande hormon som kallas Oxytocin, ger smärtlindring och aktiverar det parasympatiska nervsystemet som är motpolen till adrenalinpåslag och stress. Taktil massage är förordrad av socialstyrelsen och används inom hälso- och sjukvården.

ca 30 min - 395 kr

ca 60 min - 595 kr

Kombinationsmassage

Denna behandling förenar behandlingarna Bioenergiterapi, Taktil massage, Akupressur och Zonterapi. Behandlingen aktiverar kroppens eget utrensningssystem och sätter igång kroppens energiflöde. (läs mer under Bioenergiterapi, Zonterapi och Taktil massage) Obs! Rekommenderas att inte äta ca 2 tim före behandlingen.

ca 70 min - 695 kr

SPA-massage

En mjuk, lugn och mycket avstressande helkroppsmassage med aromaoljor. Massagen mjukar upp stelhet och spänningar i kroppen, påverkar bl.a blodcirkulationen, lymfsystemet, huden och nervsystemet samt höjer oxytocin halten: kroppens lugn och ro hormon som minskar smärta och stress, sänker blodtrycket samt ökar välbefinnandet.

Aromaoljan förhöjer effekten av massagen.

ca 30 min - 395 kr

ca 60 min - 595 kr

Lyxmassage

En mycket lyxig, förlängd helkropps SPA-massage med extra mycket fokus på din avkoppling. Passar utmärkt för dig med vädigt mycket stress och spänningar i kroppen.

ca 90 min - 795 kr

Massage med Body-scrub

HT Massage & FriskvårdCirkulationsfrämjande och avkopplande behandling som kombinerar SPA-massage och kroppspeeling. Behandlingen börjar med att du får hela kroppen peelad med en skonsam body-scrub. Scruben innehåller finmald pimpsten samt kamomill för renande, cirkulationshöjande samt lugnande effekt. Scruben tar bort gammal hud samt lämnar huden mjuk och len. Efter scruben följer applikation av återfuktande samt vårdande Kamomill body-lotion. Behandlingen avslutas med avslappnande massage av rygg, nacke och axlar.

ca 60 min - 695 kr 

Eucalyptus Dream kur

Underbar behandling som ger nya krafter! Kombinerar SPA-massage och kroppspeeling. Behandlingen påbörjas med en helkropps saltpeeling med eucalyptusolja och välgörande mineraler. För en renande, cirkulationshöjande samt uppiggande effekt. Scruben tar bort gammal hud samt lämnar huden mjuk, fräsch och len. Efter scruben följer applicering av mjukgörande, fuktgivande body-lotion och lugnande lavendelolja. Behandlingen avslutas med avstressande massage av rygg, nacke och axlar. ca 60 min - 745 kr 

xklusiv SPA-& skalpmassage

För dig som verkligen behöver komma ner i varv och samla nya krafter! Denna exklusiva behandling inleds med en peelande helkropps body-scrub som följs av en avstressande helkropps SPA-massage med aromaoljor. Behandlingen fortsätter med en härlig ansiktskur med ansiktsrengöring, ansiktsmask samt ansiktsmassage och avslutas med en djupavkopplande dekolletagemassage, nackmassage och skalpmassage.

Behandlingen passar för alla hudtyper och såväl för män som för kvinnor. Män bör dock komma nyrakade(ansiktsmask).

I behandlingen används Kerstin Florian produkter. Klicka här för att läsa mer om produkterna samt SPA-behandlingarna. ca 120 min - 1195 kr

0