top of page

Friskvård

Har du friskvårdsbidrag via Wellnet, Actiway och/eller ett bestämt belopp att nyttja för friskvård från din arbetsgivare? 


Hos oss kan du betala med ditt friskvårdsbidrag och även få kvitto att lämna till din arbetsgivare. OBS: glöm dock inte att nyttja ditt friskvårdsbidrag före årsskiftet så att det inte brinner inne! Hos oss kan du antingen boka en behandlingstid och betala med ditt friskvårdsbidrag efter din behandling eller så kan du få köpa ett så kallat friskvårdskort när du är på plats hos oss i salongen. Friskvårdskortet kan du sen använda för att betala för behandlingar som du har bokat tid för/bokar tid för sen. ALLA massagbehandlingar under fliken "Massage" i menyn på denna sida kan betalas med friskvårdsbidrag, Wellnet och Actiway då de är friskvårdsberättigade/gäller som friskvård. OBS: Vänligen boka alltid tid innan du besöker oss då det kan hända att vi är upptagna med kunder eller inte är på plats/tillgängliga. Observera även att ditt friskvårdsbidrag och friskvårdskort köpt hos oss är personligt och får EJ nyttjas/användas som betalning av andra personer utom dig själv.

Även ansiktsmassage gäller som friskvård - därför kan du även betala en del av beloppet (totalt högst 495 kr dock) med ditt friskvårdsbidrag. Resterande belopp för ansiktsbehandlingen betalar du med egna pengar (så om behandlingen kostar exempelvis 645 kr så kan du betala 495 kr med ditt friskvårdsbidrag och resterande belopp = 150 kr med egna pengar när du är på plats i salongen). 

bottom of page