HT Massage & Friskvård - ERBJUDANDEN
Hälsa, harmoni, energi & skönhet - Slogan

ViNTER ERBJUDANDE

Nyhet! Dream massage kur 90 min


Ta hand om både kroppen och själen med denna ljuvligt välgörande topp-till tå behandling för hela kroppen! Behandlingen påbörjas med ett värmande fotbad och under du sitter i fotbadet får Du avnjuta en djupavkopplande skalp-/hårbottenmassage. Behandlingen följs sedan av en fot-& underbensmassage och djupgående Svensk Klassisk ryggmassage som varvas med Hot stone massage (massage med varma lavastenar). Båda massageteknikerna är perfekta för att mjukgöra på spända och stela muskler i kroppen och verkar även djupavkopplande/avstressande på sinnet. Stenarna placeras sedan ut under ryggen för att verka värmande/cirklulationsökande och ytterligare djupgående samt mjukgörande på musklerna. Behandlingen avslutas sedan med en underbar ansiktskur med lättare rengöring av ansiktet, ansiktsmask, hand-& armmassage och avslutningsvis en ljuvlig massage av ansiktet.

Ordinarie pris: 1395 kronor

NU endast 
995:-

Obs! Ovanstående erbjudande är giltigt t.o.m. den 28/2-19. Begränsat antal bokningsbara/lediga tider tillgängliga - först till kvarn gäller! Rabatten gäller endast på ordinarie pris och kan ej kombineras med presentkort, övriga rabatter samt erbjudanden.

Uppge koden "DREAM KUR ERBJUDANDE" när du bokar din tid!

Ring eller maila  Hud- & SPA-terapeut Magdalena Tanelius 
för tidsbokning!

Tel : 0700 479  232
e-post: goldenspa@live.se

eller boka din tid online 
Obs! Vid onlinebokning ska du välja behandlingen som heter "DREAM MASSAGE KUR ERBJUDANDE" som finns under rubriken "ERBJUDANDEN")

Önskar du ge bort denna behandling som en present? Då kan du köpa ett värdekort! Valfritt antal värdekort kan köpas! (köps på plats i salongen)

Obs! Tidsbokning gäller ALLA ärenden
 Vänligen tänk på att boka din tid innan du besöker oss (även vid köp av presentkort och/eller produkter) då det kan hända att vi är upptagna med kunder eller att vi inte är på plats. Svarar vi inte? Lämna då ett meddelande med ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så fort vi har en ledig stund över. Bokning för köp av presentkort och produkter kan även göras via onlinebokningen.


PRESENTKORT
Ge bort en oförglömlig & välgörande gåva
till någon du tycker om

HT Massage & FriskvårdPresentkort är en mycket uppskattad gåva. Hos oss kan du köpa presentkort för valfri summa och hos valfri terapeut. Kontaktinfo för respektive terapeut hittar du genom att klicka på den gröna texten nedan. Önskar du köpa presentkort så vänligen uppge detta vid tidsbokning.